درمان
اقدام اولیه در این بیماری جراحی برای خارج کردن بیضه می باشد. سپس مثل هر تومور دیگری اقدامات لازم برای بررسی میزان گسترش تومور باید انجام شود. این موارد اغلب شامل تصویر برداری ( اغلب سی تی اسکن کامل شکم و لگن و قفسه صدری ) و یا بررسی نشانگرهای خاص در خون می باشد.
در صورتی که ثابت شود بیماری محدود به بیضه هست ممکن است پزشک تصمیم بگیرد اقدام درمانی دیگری انجام نداده و بیمار را با بررسی های منظم دوره ای پیگیری کند ( البته به شرطی که مطمئن باشد بیمار پیگیری ها را به درستی انجام خواهد داد ).
بيشتر مبتلایان با كمك جراحي و خارج سازی بيضه، راديوتراپي يا پرتودرماني، در صورت لزوم شيمي درماني و يا تركيبی از موارد ذکر شده درمان ميشوند. در بيشتر مواقع درمان اول، برداشتن بیضه با جراحي است. سپس بر اساس نوع تومور و پيشرفت آن ممكن است از سایر روش های درمانی استفاده شود.
اگر گسترش تومور به گره های لنفاوی شکم و فضای پشت شکم رسیده باشد با روش جراحی باید گره های مذکور نیز خارج گردند. در این روش جراحی که با برشی در جدار شکم انجام می شود، غدد لنفاوی فضای پشت شکم با نهایت دقت برداشته می شوند. با وجود این، گاهی اوقات ایجاد آسیبهایی به اعصاب نواحی مورد جراحی اجتنابناپذیر است.
خوشبختانه اغلب موارد تومورهای بیضه به شیمی درمانی یا پرتو درمانی پاسخ مناسب می دهند.